Top

+49 (0)40-80 80 13 10-51

STUNT SCOOTER ONLINE STORE V2 - Traef et hurtigt valg

Stunt-Scooter.dk er en af de førende adresser, når det kommer til fascination omkring den ungdommelige trendsport. Stunt-Scooter.de er ren passion for stunt-løbehjul. Det i Hamburg baserede selskab har maksimen at skærpe opfattelsen og oplevelsen af deres mest unge kunder.

Dette betinger naturligvis et bredt tilbud af scootere i høj kvalitet og matchende dele fra mærker som Madd Gear, District eller anaquda. Derudover er der en overraskende og nyskabende produkt-præsentation som er flyttet i fokus af shoppens skaberne.

På hjemmesiden kan du beundre alle scootere i 360-graders visning - plus detaljerede fotografier, informative beskrivelser og endda videoer. Særligt anvendelige er vores service-videoer til stunt scooter ryttere. Blandt andet med nyttige oplysninger omkring den første opbygning af scooteren eller med informationer omkring installationen af forskellige tuning dele, som tutorial. Den resulterende produkt præsentation i diverse perspektiver tilfører særlig værdi til salg på internettet. Den værdsættes af den unge målgruppe og skaber tillid.

Du kan se alle scootere i den nye 360-graders visning her.

I mere end 20 år står FUCHS EDV for innovation, fantasi og performance i udvikling af forretningsløsninger til små og mellemstore virksomheder.

Officielt grundlagt i 1987, for at udvikle brugervenlige database applikationer til Apple Macintosh computere. I den tysktalende del af Europa er vi en af de førende leverandører af ERP-, e-handelssystemer og tilpassede it-tjenester i SME segmentet.

Vi udvikler og sælger standard software-systemer såsom ERP-løsningen deLUXE, CRM-, fakturerings-, indkøbs- og e-commerce-systemer  -  valget af operativsystem er frit. Endvidere samler vi meget erfaringer med vore egne onlinebutikker såsom stunt Stunt-Scooter.dk.